Dofter är en viktig del av vårt dagliga liv, och har en djupgående betydelse som överskrider tid och kulturer. De har förmågan att framkalla känslor, väcka minnen och skapa bestående intryck.

Under årens lopp har dofter blivit en viktig del av den personliga omvårdnaden och självuttrycket, särskilt inom den exklusiva parfym- och kosmetikaindustrin.

I takt med att doftindustrin fortsätter att utvecklas ökar efterfrågan på kvalificerade medarbetare inom området, vilket gör våra management- och marknadsföringsprogram med inriktning på doft och kosmetika till ett spännande val för unga personer som vill utvecklas inom lyxvarumärkessegmentet.

Management av parfym och kosmetika

Detta treåriga heltidsprogram ger omfattande kunskaper om livscykeln för parfym- och kosmetikaprodukter inom lyxsegmentet, med värdefulla insikter i produktutveckling, storytelling och branschspecifika strategier för varumärkeshantering.

Marknadskommunikation & management för dofter och kosmetika

Det här ettåriga masterprogrammet omfattar teknik, organisation, kommunikation och marknadsföringsverktyg som används inom lyxdoft- och kosmetikaindustrin, med fokus på den senaste tekniken, inklusive virala plattformar, onlinebloggar, tidskrifter, sociala medier och exklusiva samarbeten med influencers för att engagera konsumenter och intressenter.

Produktledning för doft och kosmetika

Detta ettåriga program omfattar teknik, organisation och ekonomi för produktion av dofter och kosmetika, och lär ut hur man hanterar affärsfrågor samtidigt som man reagerar på marknadsförändringar och produktinnovationer och de senaste trenderna inom branschen.