Varför välja NABA?

  • För att studera i Milano och Rom, de internationella huvudstäderna för kultur, mode, konst och design.
  • För att samarbeta med intressanta företag och institutioner i projekt, på praktik och för att dra nytta av många spännande möjligheter och synergieffekter.
  • För att få ett tvärvetenskapligt, globalt och experimentellt förhållningssätt.
  • För att lära sig av prestigefyllda fakultetsmedlemmar och internationellt erkända yrkesverksamma.
  • För att delta i program på engelska (eller italienska) och erhålla en examen som är juridiskt erkänd av det italienska ministeriet för universitet och forskning (MUR) och på internationell nivå.
  • För att studera vid en institution som har fått flera utmärkelser och är rankad som den bästa italienska akademin och bland de 100 bästa i världen inom konst och design enligt QS World University Rankings®. Samt valts ut bland de ledande design- och modeskolorna av DOMUS Magazine och FRAME Publishers.

Du kan finansiera dina utlandsstudier på NABA med studielån från CSN.

Behöver du mer info?

En svensk student berättar om sina studier på NABA.

Goda karriärvägar & välkända samarbetspartners

Redan från dag ett arbetar skolans industri- och karriärservice tillsammans med dig för att förbättra ditt CV och knyta kontakter. Så att du efter dina studier skall vara redo att ta klivet ut i arbetslivet

 

NABA 2

Kort historik

NABA, Nuova Accademia di Belle Arti, grundades 1980 och är Italiens största privata konstakademi med campus i Milano och Rom. Sedan 1981 är skolan juridiskt erkänd av systemet för högre utbildning i konst och musik (AFAM, Alta Formazione Artistica e Musicale), som regleras av ministeriet för universitet och forskning (MUR).

NABA har genom åren mottagit mängder av priser och utmärkelser, samt ackrediteringar och internationellt erkännande.

Länk till skolans internationella webbsida: naba.it

Alla NABAs program