Domus Academy 5

Har du grundutbildning eller erfarenhet? Är du besatt av design i alla dess former och av framtiden? Följ våra fem punkter och kom till Domus Academy!

1. Designhuvudstaden

Studera vid en högt rankad skola som erkänns av internationella institutioner och publikationer som en av de bästa designskolorna i världen. Upplev Milano, världens huvudstad för mode och design.

2. Disruptiv designforskning

Arbeta med flera okonventionella projekt med ledande företag och yrkesverksamma. Skapa disruptiva designkoncept och föreställ dig framtiden genom möjliga och omöjliga scenarier.

3. Designupplevelse och unika karriärmöjligheter

Delta i masterclasses med kända och framväxande designers. Öka dina kontakter under våra workshops med de bästa företagen och studiorna. Få din praktikplats/erfarenhet av fältstudier. Gå med i ett fantastiskt globalt nätverk av alumner.

4. Dynamisk och skräddarsydd utbildning

Anpassa din akademiska väg. Delta i tvärvetenskapliga workshops och anpassa din studieplan efter dina intressen och karriärmål.

5. Dubbel Master

Tjäna en internationellt erkänd, internationell Double Award Master’s, som består av en UK-ackrediterad Master of Arts-examen från Regent’s University London plus en Academic Master’s Degree ackrediterad i Italien.

Du kan finansiera dina utlandsstudier på Domus Academy med svenskt studielån från CSN.

Kontakta oss

Domus Academy 6

Lyft din karriär

Du kan samarbeta med några av de mest banbrytande varumärkena inom mode, produktdesign, interaktionsdesign, lyxvaror med mera. I workshops, praktik och/eller fältstudier kommer du att arbeta direkt med företag för att ta itu med de mest aktuella designutmaningarna på nya och originella sätt. Och du kommer att göra det under ledning av lärare som är experter och opinionsbildare inom sina områden.

På Domus Academy kan du knyta kontakter som kommer att påskynda din karriär, inspireras av samarbetsprojekt och utveckla dina färdigheter och talanger på ett självstyrande sätt. Vare sig du vill få ett traditionellt jobb eller starta ett eget startup-företag kommer Domus Academy att se till att du lyckas slå dig in i mode- eller designbranschen.

Historia

I början av åttiotalet framträdde Milano som epicentrum för italiensk design. Ändå var det ingen i staden som undervisade i design på ett formellt sätt. Ledande konstkritiker och formgivare insåg att det fanns en extraordinär möjlighet att fylla detta tomrum och ge handledning åt nästa generation av formgivare. År 1982 grundade de Domus Academy, Italiens första designskola för masterstudier.

Grundarna föreställde sig en skola där studenter och lärare från hela världen kunde mötas och utbyta idéer. En skola som skulle syfta till att berika, sprida och uppdatera designkulturen och samtidigt kombinera avancerad kunskap och visionära projekt.

Utbildningar

Design

Design

DA - Domus Academy. Dubbla masterkurser i Milano, Italien.
Media & ny teknik

Media & ny teknik

DA - Domus Academy. Dubbla masterkurser i Milano, Italien.
Modedesign

Modedesign

DA - Domus Academy. Dubbla masterkurser i Milano, Italien.
Kontakta oss för studievägledning