Har du en kandidatexamen, och söker du en praktisk masterutbildning med fokus på workshops arrangerade tillsammans med välkända företag i branschen?

Se våra fem punkter om varför Domus Academy är det perfekta valet för dig!

1. Designhuvudstaden
Studera vid en högt rankad skola som erkänns av internationella institutioner och publikationer som en av de bästa designskolorna i världen. Upplev Milano, världens huvudstad för mode och design.

2. Designutmaningar
Arbeta med flera okonventionella projekt med ledande företag och yrkesverksamma. Skapa omvälvande designkoncept och föreställ dig framtiden genom möjliga och omöjliga scenarier.

3. Designupplevelse och unika karriärmöjligheter
Delta i master-utbildningar med kända och framträdande designers. Utöka ditt kontaktnät under våra workshops med några av de största företagen och studiorna. Få din praktikplats/erfarenhet av praktiskt arbete. Gå med i ett fantastiskt globalt nätverk av alumner.

4. Dynamisk och skräddarsydd utbildning
Anpassa din akademiska väg. Delta i tvärvetenskapliga workshops och anpassa din studieplan efter dina intressen och karriärmål.

5. Dubbel Master
Studera en internationellt erkänd dubbel master-utbildning, som består av en brittisk ackrediterad Master of Arts-examen från Regent’s University London plus en Academic Master-examen ackrediterad i Italien.

Du kan finansiera dina utlandsstudier på Domus Academy med svenskt studielån från CSN.

Kontakta oss för studievägledning

Lyft din karriär

På Domus Academy får du möjligheten att samarbeta med några av de mest banbrytande varumärkena inom mode, produktdesign, interaktionsdesign och lyxvaror.

Genom workshops, praktik och/eller fältstudier kommer du att arbeta direkt med företag för att ta itu med de mest aktuella designutmaningarna på nya och originella sätt. Detta under ledning av lärare som är experter inom sina respektive områden.

Du kan knyta kontakter som kommer att påskynda din karriär, inspireras av samarbetsprojekt och utveckla dina färdigheter på ett självstyrande sätt. Vare sig du vill få ett traditionellt jobb eller starta ett eget startup-företag kommer Domus Academy göra allt de kan för att du ska lyckas slå dig in i mode- eller designbranschen.

Historia

I början av åttiotalet växte Milano fram som ett centrum för italiensk design. Trots det fanns det ingen i staden som undervisade i design på ett formellt sätt. Ledande konstkritiker och formgivare insåg att det fanns en extraordinär möjlighet att fylla detta tomrum och ge handledning åt nästa generation av formgivare. År 1982 grundade de Domus Academy, Italiens första designskola för masterstudier.

Visionen var en skola där studenter och lärare från hela världen kunde mötas och utbyta idéer. En skola som skulle syfta till att berika, sprida och uppdatera designkulturen och samtidigt kombinera avancerad kunskap och nytänkande projekt.

Länk till skolans internationella webbsida: domusacademy.com

Alla program vid Domus Academy