Vill du studera mode, design och lyxvarumärken på absolut toppnivå, med många olika inriktningar och specialiseringar? Då har du kommit helt rätt!

Här erbjuds en multikulturell upplevelse, med en möjlighet att flytta mellan skolorna för att skaffa sig ytterligare erfarenheter. Varje regional skola har sin egen specialitet och inriktning med de bästa lärarna inom området för att garantera en riktigt bra utbildning och start på din nya karriär. Våra studenter siktar på att arbeta med de mest kända och exklusiva varumärkena, och vi hjälper dem hela vägen dit!

Du kan finansiera dina utlandsstudier på Istituto Marangoni med svenskt studielån från CSN.

Alla program vid Istituto Marangoni

Videon är ifrån öppet hus i Milano på Istituto Marangonis mode-campus

Välj stad och skola

Istituto Marangoni finns i: Milano, Florens, Paris, London, Dubai, Mumbai, Shanghai, Shenzen och Miami. För svenska studenter är skolorna i Europa de mest relevanta. Utbildningarna i Asien och Amerika vänder sig framförallt till de lokala marknaderna.

Milano & Florens
Skolan i Milano (som är den största) speglar klassiska italienska design- och modetrender med inspiration från den lokala designindustrin. Campus i Florens specialiserar sig på konst, haute couture och accessoarer.

Paris
Paris är givetvis känt för glamour, haute couture och mästerligt utförande. Staden har länge varit den självklara knutpunkten för allt som har med mode att göra.

London
Medan skolan i London är mer avant garde, med påverkan från populärkulturen, samt inspirerande möten med stadens starka finanssektor. I London kan man enkelt skaffa sig ett extrajobb för att bättra på ekonomin under studietiden.

Vilken stad du väljer handlar slutligen om dina egna intressen och visioner. Vi hjälper dig med tips och stöd hela vägen!

Kontakta oss för mer info om skolorna

85 års erfarenhet

Istituto Marangoni anser att det är viktigt att etablera solida relationer med modebranschen och dess intressenter för att knyta samman människor, främja talanger och skapa utbytesmöjligheter i alla koncernens skolor.

I över 85 år har Istituto Marangoni etablerat ett rykte för avancerad utbildning och hållbar innovation inom mode, design och konst. Detta engagemang delas av alla dess partners, som har möjlighet att få kontakt med nästa generations designers och kreatörer för talangvärvning.

Samarbete med 4500 ledande varumärken

En av koncernens viktigaste tillgångar är dess nära samarbete med ledande globala företag i branschen.

Skolan samarbetar med över 4 500 ledande varumärken och företag runt om i världen, vilket ger studenter och alumner ett stort antal möjligheter till interaktion, inklusive projekt, jobb, intervjuer och värdefulla utbyten.

94% av studenterna i arbete, ett år efter examen

Tack vare den starka, direkta kopplingen till industrin, både globalt och lokalt, erbjuder skolan studenter och alumner en personlig karriärplan utifrån deras mål, oavsett om det är inom management eller affärsverksamhet. Vilket leder till denna otroliga genomsnittliga placeringsprocenten för alumner från Istituto Marangoni ett år efter examen. Vilken möjlighet!

Länk till skolans internationella webbsida: istitutomarangoni.com

Alla program vid Istituto Marangoni