Möjligheterna i London på Istituto Marangoni 2

Studenter vid Istituto Marangoni i London har tillgång till råd och tips ifrån Career Service. En professionell rådgivningstjänst som hjälper till att sammanföra utbud och efterfrågan på arbetsmarknaden.

Hur förbereder man ett CV? Hur beter du dig under en anställningsintervju? Hur får man ett jobb på dagens konkurrensutsatta marknad? Studenter vid Istituto Marangoni London som söker svar på dessa frågor får råd av den professionella karriärtjänsten.

Seminarier, workshops, exklusiva branschsamtal och nätverksmöjligheter planeras för studenterna i syfte att uppmuntra dem att knyta värdefulla kontakter inom mode- och designbranschen. Skolan står värd för företagspresentationer från varumärken som Vogue UK, Stella McCartney, Dior, Burberry, ELLE UK, Joseph, WGSN, Bvlgari, Ralph Lauren, Saks 5th Avenue, Harvey Nichols och andra.

Skolan i London håller i internationella och lokala tävlingar för elever och alumner för att utveckla välbehövlig exponering. Toppföretag ger studenterna möjlighet att besöka deras kontor för att uppleva företagskulturen och viktiga aspekter av hur verksamheten fungerar.

Skolan anordnar rekryteringsevenemang och karriärmånader som lockar ledande lyxvarumärken att träffa och eventuellt rekrytera talangfulla studenter från Istituto Marangoni.

För tredje årets modedesignstudenter finns ett strategiskt viktigt evenemang: the fashion show, där utvalda studenter visar upp sina kollektioner för en publik bestående av experter från branschen, press och inköpare.

På Istituto Marangoni i London kan du läsa en Bachelor (kandidatutbildning) inom mode, visual design och design.

Se alla utbildningar i London