Servicedesign

Service Design

Studera servicedesign i Milano

Magisterprogrammet i servicedesign på Domus Academy är workshopbaserat och stöds av seminarier, föreläsningar, handledning och fältarbete. Yrkesverksamma inom branschen, programledaren och projektledare kommer att vägleda studenten genom individuell coachning och mentorskap.

Den här utbildningen kan läsas som en magister på 11 månader, eller som en dubbel magister på 14 månader.

Programmet syftar till att ge studenten nya färdigheter inom storytelling, prototypframställning, problemlösning och affärsdesign som kan användas för att utveckla intuitiva och relevanta serviceidéer. I nära kontakt med yrkesverksamma från organisationer inom den privata och offentliga sektorn observerar studenten användare och upptäcker ouppfyllda kundbehov och kan uutifrån det utveckla fysiska och virtuella system för att förbättra upplevelsen av tjänsten.

Kombinationen av ackrediterade kurser och verkliga professionella projekt ger studenterna möjlighet att bygga på sin akademiska grund och samtidigt få värdefull arbetslivserfarenhet som är direkt tillämplig kopplad till deras framtida karriärer.

Fokus

  • Lär dig nya färdigheter inom storytelling, prototyping, affärsdesign och problemlösning
  • Utveckla fysiska och virtuella system för tjänsteupplevelser
  • Förstå hur man nvolverar konsumenter, designers och affärsmän i en process för att analysera framtida tillstånd och leverera produkter, tjänster och upplevelser som motsvarar marknadens behov.
Karriärmöjligheter: service designer, designer för användarupplevelser, designer för användarinteraktion, designstrateg, interaktionsdesigner, kodare.
Hur ansöker jag?

Dags att söka till vårterminen 2024

Vi har ett brett utbud av program som startar i februari.

Om du vill ha mer information är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Jag vill veta mer