Modedesign

Fashion design

Modedesign Milano, Domus Academy

Magister 11 månader, dubbel magister 14 månader

Programmet är workshopbaserat med stöd av seminarier, föreläsningar, handledning och fältarbete. Yrkesverksamma inom branschen, programledaren och projektledare kommer att vägleda dig genom individuell coachning och mentorskap.

Kombinationen av ackrediterade kurser och verkliga professionella projekt ger studenterna möjlighet att bygga på sin akademiska grund och samtidigt få värdefull arbetslivserfarenhet som är direkt tillämplig på deras framtida karriärer.

Magisterprogrammet i modedesign kombinerar modestudier med intensiv studiopraktik. Du kommer att förfina din egen kreativa vision när du möter utmaningen att designa nya kläder och accessoarer för befintliga modevarumärken.

Dina projekt kommer att kombinera konceptualisering med textilmanipulation, prototyper av plagg, branding och bildbaserad storytelling. Du kommer att utveckla en sofistikerad förståelse för modebranschen och förbereda dig för en spännande karriär inom den.

Karriärmöjligheter: modedesigner, designer av accessoarer, textildesigner, konsult för varumärkesbyggande, entreprenör inom modebranschen, modejournalist, trendforskare, produktutvecklare, merchandiser.
Kontakta oss för mer info