NABA, topprankad konst- och designhögskola med campus i Milano och Rom 2Som officiell partner till NABA erbjuder designstudier.se studievägledning på svenska, och all hjälp du behöver med att välja utbildning, ansökan, praktiska detaljer – fram till skolstarten i Milano eller Rom.

Om du är en kreativ person, oavsett om du gillar konst, grafik, design, formgivning, mode, scenografi, film eller nya medier, så är du välkommen att ansöka till NABA. Vi erbjuder ett brett spektrum av kreativa utbildningar i hjärtat av Europas design- och modecentrum. Detta kan vara början på din internationella karriär, och likväl en utbildning som bereder vägen framåt i Sverige

NABA är stolta över att ha blivit utvalda till den bästa italienska konsthögskolan enligt 2021 års upplaga av QS World University Rankings® inom kategorin Konst & Design.

I rankingen är NABA bland de enda tre italienska institutionerna, och den enda akademin för de sköna konsterna, som finns med bland de 100 bästa universiteten i världen inom området.

QS World University Rankings® är den mest ackrediterade internationella rankningen av universitet som ger sakkunniga jämförande analyser, sorterade efter kvalitet utifrån 1 452 universitet, på 86 platser i världen, inom 51 akademiska discipliner och fem breda fakultetsområden.