Karriärdagarna på Istituto Marangoni har officiellt börjat! 2Det här är en fantastisk möjlighet för studenter vid Istituto Marangoni att få kontakt med de viktigaste lyxvarumärkesföretagen.

Studenter från kandidat- och masterprogrammen vid Istituto Marangoni i Milano och Florens kommer att ha möjlighet att delta i karriärdagarna – en av de viktigaste aktiviteterna som skolan anordnar, utformad för att vara en mötesplats i slutet av de akademiska studierna och arbetslivet.

Istituto Marangoni har alltid haft som mål att förbereda morgondagens unga talanger för arbetslivet genom att ge dem de verktyg som krävs för att utmärka sig på en alltmer krävande och föränderlig marknad.

Karriärdagarna kommer att ge studenter från skolorna i Milano och Florens möjlighet att träffa personalchefer från prestigefyllda modemärken som Valentino, Lissoni, Gucci, Bottega Veneta, Versace, Luisa Via Roma, Ferragamo, Damiani, Cassina och LVMH Fragrances, vilket ger deltagarna möjlighet att göra sig kända genom enskilda intervjuer.

Viktigt är också de förberedelser som skolans karriärstödsgrupp gör för varje student under månaderna fram till karriärdagarna, där man erbjuder konstant stöd från första kontakt till placering på ledande internationella företag inom branschen.

Över 1 000 studenter kommer att delta i evenemanget och träffa över 80 rekryterare som representerar över 65 olika lyxvarumärken. Karriärdagarna är en unik möjlighet för studenterna att ta sina första steg in i mode-, design- och konstbranschen och ger mervärde till varje students professionella utveckling.

Alla program vid Istituto Marangoni