Visuell varumärkesdesign

Visual Brand Design

Studera visuell varumärkesdesign i Milano. Masterkurs.

Magister 11 månader, dubbel magister 14 månader

Masterprogrammet i Visual Brand Design är workshopbaserat med stöd av seminarier, föreläsningar, handledning och fältarbete. Yrkesverksamma inom branschen, programledaren och projektledare kommer att vägleda dig genom individuell coachning och mentorskap.

Kombinationen av ackrediterade kurser och verkliga professionella projekt ger studenterna möjlighet att bygga på sin akademiska grund och samtidigt få värdefull arbetslivserfarenhet som är direkt tillämplig på deras framtida karriärer.

Domus Academys masterprogram i visuell varumärkesdesign syftar till att utbilda effektiva, dynamiska och mångsidiga visuella varumärkesdesigners och varumärkeschefer som är öppna för visionära innovationer.

Du kommer att lära dig att identifiera ett företags kärnfilosofi, odla en djup förståelse för dess produkter och tjänster och utforma innovativa sätt att kommunicera företagets varumärkesvärden och berättelse till kunderna genom fysiska, digitala och sociala medier.

Karriärmöjligheter: visuell varumärkesdesigner, varumärkesansvarig, strateger för varumärket, grafisk formgivare, designer för användargränssnitt, produktstrateg.
Kontakta oss för vägledning