Istituto Marangoni introducerar ackrediterade utbildningar

Istituto Marangoni – en av världens ledande skolor inom mode, konst och design – utökar antalet ackrediterade utbildningar inom modedesign och modeföretagande, som nu leder till en kandidatexamen.

Dessa nya utbildningar på Istituto Marangoni ger studenterna en omfattande utbildning inom modevärlden, inklusive allt från kreativt designarbete till affärssidan av modebranschen. UProgrammen är utformade för att ge studenterna en djupgående förståelse för alla aspekter av modeindustrin och förbereda dem för en framgångsrik karriär inom denna spännande bransch.

För att uppnå ackrediteringen från italienska staten (AFAM/MUR) har Istituto Marangoni arbetat tillsammans med erkända akademiska institutioner och branschexperter för att säkerställa att utbildningarna uppfyller höga kvalitetsstandarder.

Ackrediteringen ger studenterna en globalt erkänd examen, vilket förenklar processen med bl.a svenskt studielån, samt fördelar när de söker jobb i framtiden, och ger dem också möjlighet att fortsätta sin utbildning på masternivå, eller delta i andra avancerade program över hela världen.

Som en av de mest prestigefyllda mode- och designskolorna I världen, är Istituto Marangoni känd för att ha utbildat några av de mest inflytelserika och framgångsrika personerna inom branschen. Nu med ännu fler ackrediterade utbildningar, är skolan redo att fortsätta sin tradition av att utbilda de mest talangfulla och begåvade studenterna inom modebranschen.

Sammanfattningsvis är Istituto Marangonis nya ackrediterade utbildningar inom modedesign och företagande inom modevärlden ett viktigt steg framåt för skolan och för modebranschen som helhet. Dessa utbildningar ger studenterna en akademisk examen av hög kvalitet, och ger dem en konkurrensfördel när de söker jobb eller fortsätter sin utbildning.