Digital art direction

Digital Art Direction

Grafisk design 2

Denna ettåriga masterutbildning syftar till att stödja deltagarnas karriärer inom designindustrin. Programmet riktar sig till de som redan har förvärvat specifika färdigheter inom det aktuella området på grundnivå eller för branschfolk som vill fördjupa sina kunskaper inom ett specifika designområden.

Masterprogrammet i Digital Art Direction syftar till att utbilda en ny yrkesperson; en så kallad ”nexter”. En Nexter är både en digital art director och en kommunikationsstrateg som kan utforma och leda relevanta integrerade kommunikationsprojekt. De är experter på design för digital kommunikation och har god kunskap kring nya medier, framväxande teknik och de senaste trenderna.

”Nexters” representerar en god förbindelse mellan kommunikations-, reklam- och varumärkesvärlden och byråer som specialiserat sig på användning av digitala medier. Masterprogrammet i digital art direction utvecklas i samarbete mellan Istituto Marangoni och  McCann Worldgroup Italien.

Fokus

  • Digital art direction
  • Visuella berättelser / storytelling
  • Förvaltning av sociala medier
  • Integrerad kommunikation och strategi
Karriärmöjligheter: reklambyrå, webbyrå, branding och företagsvärlden, underhållnings- och evenemangsbranschen, digital kommunikation, förlag
Kontakta oss

Dags att söka till vårterminen 2024

Vi har ett brett utbud av program som startar i februari.

Om du vill ha mer information är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Jag vill veta mer